donderdag 16 januari 2014

Noorbeek, zondag 2 febr. ceremonie


Met Imbolc is het lengen van de dagen zichtbaar, het bewegen van de zaden onder de grond voelbaar. Het is de tijd van de quickening; je ziet nog niet veel, maar de energie buzzt.

Met enkele mensen gaan we het weekend van 31 januari - 2 februari naar Noorbeek, een van de plekken in Nederland waar Brigida voelbaar en tastbaar aanwezig is. Op zondag zullen we een ceremonie houden met degenen ter plekke aanwezig (tijd en precieze locatie bepalen we de zaterdag). Stuur even een PM als je ook in Noorbeek bent. ...De rest van het weekend hebben we niets gepland.

Alternatieven: Mocht je in de buurt van Heiloo zijn, neem contact op met Aleidis Koops.
Mocht je op afstand willen verbinden, stuur ook even een PM, dan stuur ik je meer informatie over de ceremonie zodra we deze hebben.

Heb je interesse in een uitgebreidere kennismaking met Brigida, een weekend later (7-9 februari) wordt dit aangeboden door Marion Brigantia en Saskia Basten in Noorbeek.

De Imbolc ceremonie in Noorbeek wordt gedragen door priesteressen van de Godinnentempel Susan en Debbie. Ga naar de Facebook pagina van de Nederlandse Godinnentempel Hillegom (Evenementen) voor informatie en contact.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten