donderdag 16 januari 2014

BRIGIDA Her-innerd weekend

NOORBEEK

7 - 9 februari 2014

 


In onze drukke moderne tijd vergeten we vaak om tijd te nemen voor onszelf, om te onderzoeken wat ons aan het hart gaat. Hierdoor zijn we ons niet goed bewust van wat er onder de oppervlakte ligt.

Het her-inneren van oude tradities gaat niet alleen om het luisteren naar legendes en verhalen die ons terugbrengen naar de tijd waarin men nog leefde in harmonie met het land en de Godin. Het is het daadwerkelijk ervaren van de magie die in die oude wijsheid verborgen ligt. Het voelen en innerlijk maken van die ervaring, dat is waar het werkelijk her-inneren plaats vindt.

Tijdens de “Brigida her-innerd” weekend workshop zullen we deze innerlijke reis gaan maken samen met Brigida. Via de vele aspecten en kwaliteiten van de Godin en de Heilige Brigida, zul je zelf ook opnieuw contact kunnen maken met de “Godin in Jezelf”. Dat stukje van jezelf dat direct in verbinding staat met Brigida.

We zullen haar energie in en rondom ons ervaren door middel van legendes en verhalen, haar inspiratie en creativiteit, haar bijzondere landschap in en rondom Noorbeek, haar heilige plekken en door middel van ceremonie en visualisatie.

Tijdens de workshop is het mogelijk om je toe te wijden aan Brigida en vervolgens een online cursus te volgen met Marion als begeleidster. Dit kan na een jaar lang je verbonden te hebben met Brigid(a), leiden tot een inwijding tot Priesteres van Brigid(a).

Vrijdag 7 februari 2014 vanaf 15.00 uur
tot zondag 9 februari 2014 tot 15.00 uur.

Kosten:
€ 195,- p.p. inclusief overnachting en maaltijden

Je inschrijving is definitief na de aanbetaling van € 100,- (non refundable) over te maken naar:
171227506, t.a.v. S. Basten, o.v.v.
Brigida Herinnerd. Het restant dient voor aanvang van de weekend workshop te worden voldaan.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten