maandag 20 december 2010

WEEF JE WEB & WEEF JE KRACHT 2011

Ga door de poorten en beleef het mysterie -
een jaartraining van vier cirkels
op zoek naar het Mysterie van de Godin.

Ga mee op deze reis, op zoek naar “het gefluister van je ziel, de klanken van je eigen innerlijke ritmes”. Ga mee – op zoek naar onze verborgen kracht. Ervaar je persoonlijke Wiel. Hervind de oervrouw in jezelf.

We zullen de fasen volgen van ons leven als vrouwen. We onderzoeken bij onszelf de oude wijsheid die van alle tijden is, die vrouwen delen met elkaar ook al weten ze het niet, die vrouwen verbindt met elkaar.
We maken hierbij gebruik van rituelen, beweging, visualisatie, delen van ervaringen, verschillende actieve werkvormen en stiltemomenten. Voorop staat jouw eigen queeste.

cirkel 1: de Maagd 27 februari 2011
We gaan terug in de kindertijd. We worden ons opnieuw bewust van onze dromen, van onze magische tijd. We eren het magische, wilde kind in ons. Daarnaast besteden we aandacht aan onze menarche, onze eerste menstruatie. We maken een menstruatieschild. We helen onszelf met het water van Brigida, godin van heling.

cirkel 2: De Geliefde 22 mei 2011
In deze cirkel staat de sexualiteit centraal. Wat hebben we geleerd en wat is ons niet geleerd? Wat leren krijgergodinnen als Freya ons? We eren de yoni. We hernieuwen ons contract met onszelf als krachtige vrouwen.

cirkel 3: de Moeder 11 september 2011
We gaan kijken naar De Moeder. We verdiepen ons in onze onvoorwaardelijke liefde, ons vermogen om liefde te geven, onbegrensd en grenzeloos. Wat betekent dat voor ons leven en hoe we naar onszelf kijken? Welke kracht en welke valkuil heeft het in zich? Hoe is jouw vermogen om liefde te ontvangen? We zullen onszelf en anderen vergeven en omarmen.

cirkel 4: De Wijze Oude Vrouw 20 november 2011
We leren de zin van de gang naar de donkere nacht, de grot, de baarmoeder. We krijgen inzicht in begin en einde van het leven. Deze fase geeft, gepokt en gemazeld, de wijsheid en de onmetelijke kracht vrij die wij vrouwen in ons hebben. We vieren ons lichaam en eren alle leed, verdriet, vreugde en ontberingen die zich in onze plooien en rimpels hebben vereeuwigd.

Aan het einde van deze cirkel is er ruimte om een gelofte aan jezelf, aan de godin in jou, te doen.

Begeleiding. De training wordt begeleid door Lida van de Water
De kosten. Inbegrepen zijn koffie en thee,een eenvoudige lunch en het basismateriaal.

Lida van de Water is als priesteres van de Godin en priesteres van Brigit Brigida verbonden aan de Godinnentempel in Hillegom. De training is een van de vele activiteiten die de tempel organiseert om mensen de gelegenheid te geven de godin te ervaren.

Opgeven en/of informatie: godinnentempel@hetnet.nl. Kijk voor meer informatie op de website van de Godinnentempel  http://www.godinnentempel.info/

DE NEDERLANDSE GODINNENTEMPEL
HORST TEN DAALLAAN 1
HILLEGOM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten