woensdag 22 juli 2009

LIDA AVENAHAR PRIESTERES VAN DE GODIN


Reis met me mee op het pad van de Godin. De Godin in jezelf. Kom naar de Godinnentempel in Hillegom. Ervaar de sfeer van verbondenheid en openheid. Ervaar dat Haar energie en kracht weer terugkomt doordat wij Haar naam weer noemen en Haar weer eren.
Ik ben in 2004 in aanraking gekomen met de Godinnentempel in Hillegom die toen nog maar net was gestart met haar ceremonies en activiteiten. Voor mij viel alles op haar plaats. Zoals ik steeds zeg: "ik zeg godin en ik besta." Zoals zovele vrouwen voelde het als thuiskomen. Als een spiegel waarin ik mezelf eindelijk zie in al mijn glorie als vrouw.

DE GODIN IN JEZELF


Ik ben als priesteres van de godin, van Brigit Brigida, verbonden aan de tempel. Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van groepen. Ook begeleid ik mensen individueel. Ik ben coach en trainer.
Heling en transformatie zijn voor mij belangrijke thema’s. Ik geef de training “Weef je Web en Weef je Kracht” en organiseer op aanvraag een workshop "Schrijven naar je ziel toe".Ik begeleid voor de Godinnentempel de driedaagse Intensive, waarbij je kennis kunt maken met de Godinnen van het Wiel van Amma en de Godin in jezelf kunt ervaren. In februari begeleid ik de Brigida-Herinnerd in Noorbeek.

IK ZEG GODIN  EN IK BESTA

Werken met vrouwen in cirkels is de kern van mijn passie; het is voor mij een ode aan de godin om vrouwen met en aan elkaar te laten leren en groeien.
Ik werk als priesteres voor de Godinnentempel. Daarbij draag ik het Wiel van Amma uit om zo de Godin in haar Keltisch-Germaanse oorsprong opnieuw in het landschap van de Lage Landen op te roepen en Haar energie terug te brengen.
Haar te noemen in haar vele namen als Brigida, Ostara/Iduna, Freya, Barbet, Nerthus, Wilbet, Holle en Anbet en Anna-Nehalennia - zodat ze voor eens en altijd ontwaakt.

HAAR TE NOEMEN IN HAAR VELE NAMEN

Goddess blessings, in Love, Light & Laughter
Lida van de WaterDE NEDERLANDSE GODINNENTEMPEL
HORST TEN DAALLAAN 1
HILLEGOM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten