zondag 25 november 2012

BRIGIDA HER-INNERD - Noorbeek 2013


Ervaar hoe oude wijsheid  

je innerlijk vuur ontsteekt

Wendy Andrews copyright

Weekend workshop  1 t/m 3 maart 2013 met Marion Van Eupen & Saskia Basten

In onze drukke moderne tijd vergeten we vaak om tijd te nemen voor onszelf, om te onderzoeken wat ons aan het hart gaat. Hierdoor zijn we ons niet goed bewust van wat er onder de oppervlakte ligt.
Het her-inneren van oude tradities gaat niet alleen om het luisteren naar legendes en verhalen die ons terugbrengen naar de tijd waarin men nog leefde in harmonie met het land en de Godin. Het is het daadwerkelijk ervaren van de magie die in die oude wijsheid verborgen ligt. Het voelen en innerlijk maken van die ervaring, dat is waar het werkelijk
her-inneren plaatsvindt.
Tijdens de 'Brigida her-innerd' weekend workshop zullen we deze innerlijke reis gaan maken samen met Brigida. Via de vele aspecten en kwaliteiten van de Godin en de Heilige Brigida, zul je zelf ook opnieuw contact kunnen maken met de 'Godin in Jezelf'. Dat stukje van jezelf dat direct in verbinding staat met Brigida.


We zullen haar energie in en rondom ons ervaren door middel van legendes en verhalen, haar inspiratie en creativiteit, haar bijzondere landschap in en rondom Noorbeek, haar heilige plekken en door middel van ceremonie en visualisatie.
Aan het einde van de workshop is het mogelijk om je toe te wijden aan Brigida. Een en ander in overleg met Marion en Saskia. Meer informatie daarover volgt tijdens het weekend.

Marion is priesteres van de Godin en priesteres van Brigit-Ana/Brigantia.
Zij is opgeleid in Nederland door Suthisa Hein, een Nederlandse priesteres van Avalon en in
Glastonbury door Kathy Jones, priestess of Avalon.  Saskia Basten is al meer dan 20 jaar bezig met spiritualiteit en natuurgeneeskunde. Ze heeft
diverse opleidingen hierin gehad, zoals een opleiding tot priestess of Avalon in Glastonbury.


Ga voor verdere informatie, contact en aanmelding naar: http://priestessofbrigantia.blogspot.com
Geen opmerkingen:

Een reactie posten