vrijdag 30 juli 2010

Het Hart van de Godin in Jezelf - Ontdek de Godin in jezelf

3-daagse workshop in de Godinnentempel Hillegom

Waarom voelen we ons stil en teruggetrokken tijdens de winterzonnewende en voelen we ons vrolijk, blij, actief tijdens de zomer? Wanneer is de beste tijd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, wanneer breng je ze tot uitvoer? Niets is toeval, alles in het leven staat tot elkaar in verbinding.

     De oermoeders wisten het al             Kom en ontdek het zelf

Wil je meer weten van het Jaarwiel van de Godinnentempel? Wil je je kennis over de godinnen van dit Wiel verdiepen? Beleef en ervaar het Wiel in deze drie dagen en verdiep je verbinding met de Godin in jezelf!

Tijdens deze drie dagen behandelen we de negen cirkels die de Keltische en Germaanse hoogtepunten van het jaar vormen. We ontdekken de verbinding tussen ons eigen leven en het wiel van het jaar. Er is een duidelijke relatie tot het seizoen en je eigen gevoelens en beleving.
Bij de afsluiting van de cursus is het mogelijk jezelf toe te wijden aan de Godin. Meer informatie hierover ontvang je tijdens de cursus.

We bevelen deze cursus ook warm aan voor mensen die erover denken om de opleiding Priesteres/Priester van de Godin te gaan volgen. In dat geval wordt alsnog korting op deze Intensive gegeven.

Tijd: 1 oktober t/m 3 oktober 2010 van 10.30 uur tot 18.00 uur
Locatie: Godinnentempel Hillegom
Kosten: €169. Opgave en aanbetaling van € 69 vóór 24 september a.s.
Inbegrepen: cursusboekje, koffie, thee en een eenvoudige lunch
Begeleiding: Lida van de Water en Sandra Warmerdam (2 oktober)






Geen opmerkingen:

Een reactie posten